Håndballskolen

SpareBank1 og HK Herulf Moss ønsker deg som er født i 2012 og 2013 velkommen til Håndballskole på lørdager fra klokken 11:00 til 12:30 og tirsdager fra kl 1630 – 1730 på Hoppern Ungdomsskole. Vi har fått tilgang til det fantastiske idrettsanlegget på Hoppern.

På håndballskolen får du en innføring i ballbehandling og håndballspill. Vi spiller minihåndball med softball på tvers av de vanlige håndballbanene. Vi deltar i minimum 2 turneringer i løpet av sesongen og på klubbens juleavslutning; «Grøtulf cup»

Oppstart er tirsdag den 3. september på Hoppern kl 16:30. Møt gjerne opp litt i god tid første gang på grunn av registrering. Ta med drikkeflaske med vann. Neste trening er lørdag 7.september.

Håndballskolen tar normalt fri siste lørdag i høstferien. Regner med at vi avslutter lørdag den 14.desember før jul og starter opp igjen lørdag den 11.januar. Siste trening i sesongen blir i slutten av april.

Deltakeravgift er kr 1.510,- (medlemskontingent 250,- + aktivitetsavgift 1.260,-) for hele sesongen. For dette får deltakerne oppleve mye håndballglede og delta i minihåndballturneringer.
Det er anledning til å prøve seg noen ganger uten at det koster noe.

Har du spørsmål så kontakt på mail: erik@reier.no eller post@herulf.no